over mij

dick-nengerman

Mijn naam is Dick Nengerman, woonachtig in Eefde, en werk al ruim 29 jaar in de bouw.

De laatste ruim 20 jaar heb ik met veel vakplezier gewerkt bij aannemersbedrijf Henk Hietbrink Epse.

Henk is gestopt naar bijna 45 jaar in de bouw werkzaam te zijn geweest. De manier waarop wij al jaren werkten beviel mij erg goed.Veel afwisseling in wat grotere en kleinere projecten.Wat het werk zeer afwisselend en leuk maakt. Vandaar dat ik heb besloten het bedrijf over te nemen Het afgelopen jaar is goed bevallen en wat erg belangrijk is,tevreden klanten waar ik met veel plezier heb gewerkt. Zowel bij de grote en kleine projecten.

Geschiedenis van aannemersbedrijf Hietbrink

In 1919 start Jan Hendrik Hietbrink een aannemersbedrijf naast zijn werk in de bouw hield hij er ook nog enkele koeien en varkens op na.

Na de tweede wereldoorlog nam zijn zoon Gerrit Hendrik Hietbrink het aannemersbedrijf over. In 1985 nam Henk Hietbrink het bedrijf van zijn vader over. Nu komt er na bijna 95 jaar een einde aan Aannemersbedrijf Hietbrink.

Logo

Het logo van Aannemersbedrijf Nengerman is ontworpen door Sjeep:

“Het eerste wat in het oog springt is de vorm van het huisje. Dit is de restvorm van de uitsparingen van de twee (bouw)blokken. Het onderste blok komt veelvuldig voor in bouwtekeningen. Ook het gearceerde komt in het tekenen terug. De kleur “steenrood” zegt genoeg.” (Sjeep, 2014)